DP World
Wij zijn de toonaangevende leverancier van slimme wereldwijde end-to-end logistiek, waardoor handelsstromen over de hele wereld mogelijk zijn. Ons uitgebreide assortiment aan producten en diensten omvat elke schakel van de geïntegreerde toeleveringsketen - van maritieme en inland terminals tot maritieme diensten, industrieparken en technologie gedreven oplossingen.

We leveren deze diensten via ons wereldwijd netwerk van 127 business units in 51 landen op zes continenten, met een aanzienlijke aanwezigheid in zowel snelgroeiende als volwassen markten. Waar we ook actief zijn, we integreren duurzaamheid en verantwoord ondernemen in onze activiteiten en streven naar een positieve bijdrage aan de economieën en gemeenschappen waarin we leven en werken.

Ons toegewijde, diverse en professionele team van meer dan 56.000 medewerkers uit 134 landen zet zich in om ongeëvenaarde waarde te leveren aan onze klanten en partners. We doen dit door ons te concentreren op wederzijds voordelige relaties - met overheden, verladers, handelaren en andere belanghebbenden in de wereldwijde toeleveringsketen - relaties die zijn gebouwd op een fundament van wederzijds vertrouwen en duurzaam partnerschap.

We denken vooruit, anticiperen op veranderingen en zetten toonaangevende technologie in om onze digitale visie verder te verbreden om de wereldhandel te verstoren en de slimste, meest efficiënte en innovatieve oplossingen te creëren, terwijl we tegelijkertijd een positieve en duurzame impact op economieën, samenlevingen en onze planeet verzekeren.
DP World Paramaribo
In augustus 2011 verwierf DP World de meerderheidsaandelen in Integra Port Services NV, dat in juni 2008 werd opgericht door onze lokale aandeelhouder een dochteronderneming van de Holding Integra Marine & Freight Services. Met deze overname veranderde Integra Port Services NV de naam van de entiteit in Integra Port Services / DP World Paramaribo bij de kamer van koophandel, met DP World Paramaribo als merknaam.

Geregistreerd als het eerste bedrijf dat de ISO 9001: 2008-certificering in Suriname behaalde, won DP World Paramaribo de Caribbean Port of the Year awards, door de Luddy Stewart-trofee voor ‘Beste multifunctionele terminal’ te winnen. Deze onderscheidingen werden in 2011 en 2012 ontvangen. DP World Paramaribo is de grootste terminal operator in Suriname met moderne apparatuur en internationale ervaring in het uitvoeren van multifunctionele terminal services met de hoogste gezondheid, veiligheid, beveiliging, milieu en kwaliteit standaarden voor alle activiteiten.
Onze Globale strategie
Through our vision “to Lead the future of world trade” our strategy is to provide clear guidance on how we aim to achieve our goal to maximize shareholder value through leveraging our portfolio of world-class infrastructure assets, strengthen global supply chains and generate sustainable economic growth.
Onze Principes
Onze principes zijn gebaseerd op waardes en gedragingen welke fundamenteel zijn geweest aan het success van DP World.

De principes zijn altijd – en zullen altijd- het centraal punt zijn bij elk besluit van onze grondlegger, Sultan Ahmed Bin Sulayem, en is hierdoor de basis van onze bedrijfscultuur geworden.

DP World is een bedrijf waarbij het success afhankelijk is van groei. Groei breid uit tot buiten ons balans overzicht om omvat de ontwikkeling van onze mensen, onze industrie, onze economieën en gemeenschappen.
Leiderschap
Ons senior leiderschapsteam bestaat uit individuen met een mix van expertise op het gebied van logistiek, transport, expediteur, commercieel, terminal activiteiten, Human Capital en engineering en hebben elk een track record van successen geboekt in het leveren van uitstekende industrie oplossingen.
Mervel- Kotzebue-Fleur
General Manager
Oscar Ricci
Operations Manager
Sobiesky Herrera
Finance Manager
Marciano Djanam
HSSEQ Manager
Thersa Wijdenbosch
Human Capital Manager
Pablo Cabrera
Engineering Manager
Onze mensen
Voor DP World Paramaribo zijn onze mensen het belangrijkste onderdeel om een ​​welvarende organisatie te creëren en in stand te houden. “Mens en ontwilkkeling” is daarom de strategische pijler in onze business unit. We voeden onze mensen en helpen hen zichzelf te ontwikkelen door middelen en ondersteuning te bieden, zodat ze niet alleen een aanwinst zijn voor onze business unit, maar ook voor onze lokale samenleving.

DP World Paramaribo heeft als doel talent aan te trekken en te behouden door middel van competentiegerichte prestatiebeoordelingen, best practices te promoten, één op één coaching te benadrukken voor individuele groei, resultaatgericht gedrag te herkennen en te belonen.
Governance
Speakup (Klokkenluider regeling)
De Speak-Up klokkenluidersregeling is een mechanisme om al onze stakeholders in de gelegenheid te stellen om op een anonieme wijze hun bezorgdheid over wangedrag op de DP World Paramaribo terminal ,zonder enig angst voor vergelding te melden. Op deze melding zal objectief, professioneel en consistent worden gereageerd, zonder u op enigerlei wijze in gevaar te brengen. Bekijk hier ons Speak-Up klokkenluidersbeleid.
Modern slavery act
Als onder deel van een multi national weten wij dat we een belangrijke rol kunnen spelen bij het verbeteren van het leven van mensen, het versterken van de gemeenschap en het beschermen van de omgeving. Dit betekent dat ervoor moet worden gezorgd dat slavernij, gedwongen arbeid en mensenhandel niet worden getolereerd in onze activiteiten of die van onze leveranciers, dit is een verantwoordelijkheid die wij zeer serieus nemen. Bekijk hier onze Modren Slavery act beleid.
Contractors management
Als onderdeel van het contractors management beleid verwacht DP World Paramaribo dat haar leveranciers haar gedragscode hanteert waarin het gewenste gedrag van haar leveranciers is omschreven. Het is bedoeld om ethisch zakelijk en professioneel gedrag en de naleving van toepasselijke wet- en regelgeving te bevorderen. Met dit beleid trachten wij om een ​​duurzame relatie met onze leveranciers tot stand te brengen, waarin we ook actief zijn. Bekijk hier onze gedragscode.